Despre PoliFEST

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti organizeaza, în perioada 6-8 aprilie 2015, a IV-a editie a POLIFEST –eveniment ce se doreste sa devina o referinta – un "brand" recunoscut al universitatii noastre, la nivel national si international.
      Deschiderea evenimentului va avea loc in data de 6 aprilie, ora 10:00, la Rectoratul UPB, in Amfiteatrul  AN 010 - ”Radu Voinea”.
      POLIFEST a reprezentat un alt fel de contact, o altfel de abordare si deschidere fata de mediul economic si social. Manifestarea a reprezentat, inca de la prima editie, un real succes, atat ca participare, cat si din punct de vedere al continutului sau, concretizat prin elaborarea unor protocoale de colaborare in domeniul educational si al activitatii de cercetare.
       Inca de la primele editii ale manifestarii, POLIFEST s-a dovedit a fi cel mai mare eveniment de acest gen din Romania, au fost prezente toate partile interesate de procesul educativ-formativ din universitatea noastra: liceeni, studenti, parinti, personal didactic, firme mari, mici si mijlocii, autoritati centrale si locale, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditati in tara noastra. Evenimentul se doreste a fi dedicat atat colaborarii dintre mediul academic si cel socio-economic, cat si cel mai mare targ de prezentarea ofertei educationale a unei universitati.
       Evenimentul isi propune sa continue o frumoasa traditie a colaborarii dintre universitatea noastra si mediul socio-economic din Romania, prin angajatorii sai de top. Avand la baza prestigiul universitatii noastre si oferta educationala diversa, demonstrate prin competentele absolventilor nostri, in acord cu cerintele pietei muncii actuale, ne dorim ca si prin intermediul acestui eveniment sa facilitam legatura dintre studentii universitatii noastre si mediul socio-economic, in scopul unei insertii cat mai adecvate a acestora pe piata muncii. 
      Pe toata durata manifestarilor, facultatile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la ZIUA PORTILOR DESCHISE, ceea ce implica atat vizite in laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoastere cat mai buna a ofertei de studii si a perspectivelor de cariera, precum si posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, in cadrul sectiunii STUDENT PENTRU O ZI.